El mapa del Tresor

 COM VA NÉIXER: "ART LLUM COGUL cirera de bosc quadern d'artista"

Exposicions de: pintura, fotografia, perfomans, intervencions-art, vídeos ... totes les meves obres, sempre van acompanyades de "Les meves històries entre línies" ... perquè ho necessito ... si, són:
"El Mapa d'El meu Tresor"


"Llibertat de Vida" va donar sortida a "ART LLUM COGUL"

350 poemes visuals de les meves sensacions fotografiades, es van exposar en un entorn 15 metres lineals, al cor de la petita ciutat on estic vivint.

Els vaig demanar als meus amics que participessin en l'exposició amb una cita-reflexió inventada, inspirada  amb aquesta frase inicial:

"És la vida esbós de la llibertat o és la llibertat esbós de la vida"

Va ser com una petita trampa, per a tots aquests amics que ""omplien de flors meus despertars ""...
Per a alguns ... va ser un repte, per a altres un sacrifici, una vàlvula de fuita, una explosió, una prova, una oportunitat, una excusa un bufar i fer ampolles, una exhibició, una xemeneia fumejant, una espontaneïtat, un desig, una llibertat, un tret.

http://artllumcogul.blogspot.com.es/2013/12/llibertat-de-vida-installacio-maig-2009.html 

Volia ensenyar al món, que hi ha molts mapes de tresors ... guardats en llibretes quadriculades, en trossos de paper tancats en un calaix ... i va ser llavors quan va néixer

"ART LLUM COGUL cirera de bosc quadern d'artista"

De mica en en mica vaig anar pintant les parets del meu blog,  ja és casa meva, el meu bitàcola, la meva gàbia sense porta ... on les meves obres, les meves històries Imaginades, les meves fotografies i la meva vida ... dansen en llibertat.

És un luxe per a mi, ... tenir visitants com vosaltres.
Gràcies a Tots